Psychologist Session

Behandlingar jag erbjuder

 

Psykiaterkonsultation

Läkarbesök med fokus psykiatri

När du funderar på om du kommit till den punkt att du skulle behöva hjälp för ditt mående med mediciner kan det vara läge att boka ett besök hos en psykiater. Att tillsammans få tala om ditt mående och se om det finns medicinsk hjälp att få och hur det i så fall skulle se ut och gå till. 
Det första besöket är alltid ett dubbelt besök, dvs 2 x 45 min, så du har gott om tid att berätta vem du är, vilka svårigheter du kämpar med och tillsammans fundera ut vilken medicinsk hjälp som är möjlig. Uppföljande besök är på 30-45 min beroende på vad som behövs.

Psykoterapi

Affektfokuserad, relationell psykodynamisk psykoterapi

Vårt arbete tillsammans tar utgångspunkt i vem du är och vad det är du behöver arbeta med. Då jag är van vid att arbeta på ett flertal olika sätt, t ex med fokus på känslor, fokus på relationen, hypnos eller trauma så lägger vi upp behandlingen på det vis som vi tillsammans bedömer blir mest verksamt för dig. Du kommer märka att jag är en aktiv psykoterapeut med en önskan om att både varsamt och effektivt komma till en punkt där du börjar se förändring.

Handledning

Enskilt eller i grupp

I mitt arbete som handledare har jag i första hand två fokus; dels på det arbete du gör med dina patienter, dels vad det väcker i dig och hur vi ska förstå det. Jag har erfarenhet av att arbeta med enskilda handledning av psykiater och psykoterapeuter samt gruppphandledning av team som arbetar inom psykiatri och allmänmedicin. 

Coachning online

Självutveckling när det går bra

Om du är i ett läge i livet där saker egentligen rullar på rätt bra men du känner ett behov av att leva mer genuint, i linje med din inre längtan, så erbjuder jag ett tre-månaders program online där vi arbetar tillsammans med att detektera vem du är, vad du längtar efter och hur du ska ta steg för att nå dit. Detta är för dig som vet att du vill göra mer av ditt liv, och är beredd att arbeta för det, att verkligen satsa tid och energi på dig själv och din utveckling.